Beschrijving

Fraaie bedrijfslocatie met agrarische bestemming bestaande uit een recent gebouwde multifunctionele loods van 800 m², weegbrug 40 ton en een in beton gestort buitenterrein van 3.200 m² voorzien van goten, keerwanden en verdiepte opstelplaats voor containers! Uitermate geschikt voor een agrarisch aanverwant bedrijf.

In de loods zijn een zware elektriciteitsvoorziening en alle benodigde nutsvoorzieningen aanwezig zoals water, elektra, aardgas en riolering. 

Bouwwijze:
De loods is gebouwd in 2015 groot 20 x 40 m = 800 m². Betreft een constructie van stalen spanten met vrije overspanning en fundering op staal, gevels opgetrokken in betonelementen met daarboven damwandprofielplaten. Het zadeldak is gedekt met asbestvrije golfplaten. Goothoogte is 5,00 m, doorrijhoogte is 4,00 m en nokhoogte is 8,00 m. Monolitisch afgewerkte betonvloer met dilatatievoegen. 

Indeling:
Bedrijfsruimte - volledig betegeld toilet - bergkast - kast ten behoeve van weegbrug (maximaal 40 ton) met loopdeur naar buiten - meterkast met 3 x 125 Amp voeding.

Buitenterrein
In beton gestort buitenterrein voorzien van goten en dilatatievoegen. Er zijn ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein. Tevens in beton gestorte verdiepte opstelplaats voor containers! Het buitenterrein is voorzien van terreinverlichting en op afstand bedienbare automatische toegangspoort. Afgesloten buitenterrein met betonnen keerwanden en zandwallen.

Nutsvoorzieningen:
Aangesloten op water, aardgas, elektra (krachtstroom), riolering (hemelwater via waterloop), camarasysteem aanwezig, schotelantenne voor internet.

Verlichting:
LED verlichting.

Elektrische installatie:
Complete eigen meterkast met 3 x 125 Amp voeding.

Algemeen:
- Het betreft een recent gebouwd en goed onderhouden bedrijfslocatie;
- Multifunctionele loods met elektrische overhead-deur;
- Groot in beton verhard buitenterrein;
- Verdiepte opstelplaats voor containers;
- Ruimschoots parkeren mogelijk;
- Afgesloten terrein met betonnen keerwanden en zandwallen;
- Op afstand bedienbare toegangspoort en camerasysteem aanwezig!

Huurcondities
- Huurbetaling per maand vooruit.
- Huurperiode in overleg
- Er wordt geopteerd voor een met BTW belaste verhuur
- Als zekerheidstelling wordt waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur exclusief BTW
- Huurcontract conform model ROZ

Kenmerken