Beschrijving

Super modern bedrijfspand met energielabel A+++++ en hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte Te Huur op industrieterrein ‘De Sleutel’. Het bedrijfspand beschikt over enorm veel voorzieningen zoals alarm, glasvezel, airco, moderne keukeninrichting én 20 zonnepanelen!

Het bedrijfspand is groot totaal ca. 278 m². Op de begane grond bevindt zich ca. 75 m² bedrijfsruimte en ca. 73 m² kantoorruimte. Op de verdieping is ca. 130 m² bedrijfs-/opslagruimte aanwezig.

Begane grond:
Via loopdeur toegang tot royale en moderne showroom met luxe keuken voorzien van Quooker (warm, koud, kokend, gefilterd koud en bruiswater), Siemens vaatwasser, Siemens oven en een Siemens koelkast met vriesvak. Met afstandsbediening zijn de ramen te blinderen, een unieke gadget voor optimale privacy! Deur naar kantoortuin rijk uitgevoerd met wandcontactdozen en utp aansluitingen in de wanden.  

De showroom en kantoortuin zijn luxe afgewerkt met moderne coatingvloeren, strakke stucwerkwanden, vaste maatwerkkasten en systeemplafonds. In de showroom en kantoortuin is airco aanwezig waarmee gekoeld en verwarmd kan worden. Tevens is er plafondverwarming aanwezig via de cv-ketel. In de systeemplafonds zijn tevens LED armaturen, speakers en rookmelders aanwezig. Mechanische afzuiging is voorbereid, alleen de afzuigunit dient nog geplaatst te worden.

Berging met stortbak en vaste maatwerkkast. Volledig betegeld toilet met hangcloset, urinoir en wastafel in eiken meubelkast.

Aan de voorzijde een expeditie ruimte met elektrische bedrijfsdeur en meterkast voorzien van 9 groepen, twee krachtgroepen en 2 PV-groepen. Ruime werkplaats met achterin een afsluitbare berging met serverkast. Ook in de werkplaats is plafondverwarming aanwezig waardoor het aangenaam werken is.

Verdieping:
Stalen trap naar de verdieping met vide zodat goederen met een heftruck op de betonnen verdiepingsvloer gezet kunnen worden. Op de verdieping hangt de cv-ketel (ATAG A 32C van 2007). De verdieping heeft een aangename vrije hoogte van circa 3,20 onder de spant. Op de verdieping zijn geen kolommen of muren aanwezig zodat het één grote ruimte betreft met voldoende daglicht vanwege de raampartij aan de voorzijde.

Buiten:
Twee eigen parkeerplaatsen die recht voor het bedrijfspand liggen!

Aandachtspunten:
- Modern bedrijfspand met hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte
- Betonnen begane grond- en verdiepingsvloeren en aluminium kozijnen
- Privacy glas in de voorpui 
- Ideaal voor o.a. webshops vanwege de combinatie kantoor met bedrijfsruimte
- Zeer hoog voorzieningenniveau met o.a. Satel alarmsysteem op meldkamer
- De 4 Ajax rookmelders zijn gekoppeld aan het alarmsysteem
- Glasvezel is in de meterkast aanwezig (nog niet aangesloten)
- Er zijn 20 zonnepanelen aanwezig
- Bestemmingsplan voorziet in bedrijven tot en met de categorie 3.2
- Interesse gewekt? Bel voor een afspraak!

Huurcondities:
- huurbetaling per maand vooruit
- energiemeters worden op naam van huurder gesteld
- huurperiode: uitgangspunt is 5 jaar, kortere periode is bespreekbaar
- er wordt geopteerd voor een met BTW belaste verhuur
- als zekerheidstelling wordt een waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur
- huurcontract conform laatste model ROZ

Kenmerken