Beschrijving

Op prachtige hoeklocatie ligt deze goed bereikbare kantoor-/praktijkruimte met volop parkeervoorzieningen aan de deur.


Er wordt 230 m² aangeboden. Er is totaal circa 420 m² kantoor-/praktijkruimte beschikbaar. In overleg kan de gewenste oppervlakte worden gehuurd. Eventueel kan er ook opslagruimte bij gehuurd worden in overleg. 

Het gas- en elektraverbruik wordt gemeten waarvoor een voorschot wordt aangehouden met verrekening achteraf aan de hand van het werkelijk verbruik.

Conform het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan in de milieucategorie 1 en 2, tevens is een handelsbedrijf categorie 3.1 toegestaan.


Entree: Vanuit de entree zijn alle kantoorruimtes toegankelijk. Ook de aangrenzende bedrijfshallen zijn bereikbaar. De afwerking van het voorste gedeelte bestaat uit een natuursteen vloer en schilderwerk wanden. In het achterste gedeelte (vanaf kantoor 5 en verder) is de ruimte afgewerkt met een antraciet tegelvloer en stucwerk wanden. 

Kantoren: De kantoren hebben nagenoeg dezelfde afwerking bestaande uit vloerbedekking of tapijttegels en schilderwerk wanden. Op kantoor 3 na, zijn alle kantoren voorzien van een systeemplafond met TL-armaturen. In alle ruimtes zijn tevens airco-units en ruimschoots aansluitingen aanwezig middels kabelgoten. 

Archief: Er zijn twee archiefruimtes in het pand aanwezig. Archiefruimte 1 is alleen vanuit kantoorruimte 2 bereikbaar en voorzien van een brand- en inbraakvrije deur. De tweede archiefruimte is vanuit de entree bereikbaar en uitstekend te gebruiken als serverruimte. 

Berging: Deze ruimte heeft een oppervlakte van ca. 23 m² en is uitstekend te gebruiken als extra berg- of archiefruimte.

Er zijn 8 eigen parkeerplaatsen beschikbaar, 2 overdekte parkeerplaatsen aan de voorzijde en 6 parkeerplaatsen op eigen terrein aan de zijkant.

Dit fraai kantoorpand is een visitekaartje voor je bedrijf. Er is sprake van een moderne uitstraling!

Kenmerken zijn:
- Representatief kantoor op zichtlocatie
- In overleg kan de gewenste oppervlakte worden gehuurd
- Eventueel kan er ook opslagruimte bij gehuurd worden in overleg
- Er zijn 8 eigen parkeerplaatsen beschikbaar
- Goede uitrusting met airco, cv en databekabeling
- Op korte afstand gelegen van de autosnelweg A58

Huurcondities:
- Huurbetaling per kwartaal vooruit.
- Huurperiode in overleg
- Er wordt geopteerd voor een met BTW belaste verhuur
- Als zekerheidstelling wordt een bankgarantie / waarborgsom gevraagd
- Huurcontract conform model ROZ

Kenmerken