Beschrijving

Middenin het hart van de Brabantse Kempen wordt op 175 hectare grond het Kempische Bedrijvenpark gerealiseerd dat 69 hectare aan hoogwaardige bedrijfskavels huisvest. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en uistekende bereikbaarheid.

Het bedrijventerrein heeft een enorm gunstige ligging aan de vernieuwde N284 met aansluitingen op de A67. Hiermee biedt het Kempisch bedrijvenpark goede verbindingen naar andere industriële gebieden en heeft het een uitstekende bereikbaarheid(zie foto’s).

Het aanbod aan kavels varieert van kavels aan zichtlocaties tot kavels aan secundaire ontsluitingswegen. Het KBP bestaat uit 3 gebieden. Het noordelijk gelegen Werk-woonbos, hier vindt kleinschalige woningbouw en natuurontwikkeling plaats. Het midden- en zuidelijke gedeelte vormen samen het bedrijvige hart van het park(zie foto’s).

Het KBP is een duurzaam en veilig bedrijventerrein. Dit zal de uitgangspositie zijn tijdens de gehele realisatie en wordt al gehanteerd vanaf het bouwrijp maken. Ook de bedrijven worden gestimuleerd om hun gebouw duurzaam te bouwen. Het KBP is voorzien van het Keurmerk Veilig Ondernemen!

Met de komst van het Kempisch Bedrijvenpark krijgt de locale bedrijvigheid de mogelijkheid te groeien in het eigen werkgebied. Zo kan men ook in de toekomst actief blijven in de eigen regio!!

Algemene informatie:
- Minimale afmeting kavels 5.000m². 
- Bedrijvigheid tot milieucategorie 3 en 4 toegestaan.

Geïnteresseerd in bouwgrond op het Kempische Bedrijvenpark?
Wij begeleiden graag in het vinden van Uw droomlocatie!!

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER VRIJBLIJVENDE INFORMATIE!!

Kenmerken