13A-13B visual 1.jpg 13A-13B visual 2.jpg Kavel10A-10B-1.JPG Kavel10A-10B-2.JPG Kavel10A-10B-3.JPG

Te koop: EXCLUSIEVE BOUWKAVEL

€ 319.600,- v.o.n.
Adres: Sparrendreef, 5571 Bergeijk
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 1.049 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

KAVEL 10B op toplocatie gelegen in Woonbos Bergeijk

De locatie Woonbos Bergeijk
Steeds meer mensen vertrekken uit de stad om zich te vestigen in een groene gemeente. Bergeijk biedt hen alles. De ontsluiting van Bergeijk richting Brainport Eindhoven is gunstig. Vanuit Bergeijk ben je binnen 5 minuten op de snelweg en binnen een half uur sta je in hartje Eindhoven

Woonbos Bergeijk, dat is... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bouwgrond
    Status Beschikbaar
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00416
Vraagprijs € 319.600,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Toegankelijkheid Mindervaliden
Senioren
Keurmerken Huisgarantie
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.049 m²
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Beschutte ligging
In bosrijke omgeving
In woonwijk
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Beschrijving

KAVEL 10B op toplocatie gelegen in Woonbos Bergeijk

De locatie Woonbos Bergeijk
Steeds meer mensen vertrekken uit de stad om zich te vestigen in een groene gemeente. Bergeijk biedt hen alles. De ontsluiting van Bergeijk richting Brainport Eindhoven is gunstig. Vanuit Bergeijk ben je binnen 5 minuten op de snelweg en binnen een half uur sta je in hartje Eindhoven

Woonbos Bergeijk, dat is fijn thuiskomen!
Na een werkdag met veel prikkels en een druk programma is het heerlijk thuiskomen in de bossen van Bergeijk. Luxe wonen en leven in een andere wereld vol rust en natuur en toch dichtbij de stad.

Faciliteiten
Woonbos Bergeijk heeft een unieke ligging midden in het bos aan de Sparrendreef. Je loopt zo van je terras het bos in. Om de hoek vind je sportvelden, tennisbanen en een nog aan te leggen golfbaan. Met verschillende gezellige eettentjes en een centrum ben je niet afhankelijk van de faciliteiten van de stad. Bergeijk heeft een redelijk uitgebreid winkelcentrum met een Jumbo, Albert Heijn, LIdl, Blokker, Primera, Bruna etc...
Bergeijk is een bourgondisch dorp met gevoel voor stijl.

Kavels Woonbos Bergeijk
De gemeente heeft een duidelijk visie neergelegd wat betreft de uitstraling van de nog te bouwen wooneenheden:
- Woningen met een luxe uitstraling
- Woningen die naadloos aansluiten bij de woonomgeving
- Woningen die passen bij de kavels

In aanblik zie je één woning, maar in werkelijkheid zijn het twee luxe villa’s met ieder 100% privacy. De kavels zijn riant en de omliggende bossen geven je het ultieme gevoel van vrijheid. Die vrijheid trekken we door naar het ontwerp door gebruik te maken van ‘floor-to-ceiling’ ramen.

De kavels worden omringt door gemeentegrond, het bos. Het woonbos biedt een extra dimensie voor het ultieme gevoel van vrijheid.
De luxe villa’s dragen bij aan praktisch woongenot. Hoe wil jij wonen?

Hoe denken wij?
- Ieder mens (gezin) is uniek dus ook zijn of haar wensen.
- De woning hoort zich aan te passen op het gebruik van de woning.
- Effectief ruimte benutten biedt optimaal woongenot.
- Aandacht voor details is belangrijk omdat details het verschil maken.

Hoe wil jij leven?
Hoe jouw woning eruit ziet is geheel afhankelijk van jouw wensen. Jouw wensen worden door de succesvolle architect Joos van der Sande uitgewerkt naar een verrassend en passend ontwerp.

Woonconcepten
Je hebt veel vrijheden om de woonconcepten naar eigen wensen in te delen. Centraal in elk individueel ontwerp staan jouw leefwensen.

Lage Berkt
De Lage Berkt betreft een woonconcept van één woonlaag.

De basis van de woning is een rechthoek van 6x20 meter. Op deze basis kan een slaapkamer, badkamer, keuken en royale living worden gerealiseerd. De woning kan worden uitgebreid met segmenten van 4 meter. De luxe villa worden op maat gemaakt. Uitbreiden voor een extra slaapkamer, werkkamer of overdekt terras is mogelijk. Ook is het mogelijk om over een gedeelte van de woning een extra woonlaag toe te voegen. Neem daarvoor contact met ons op. Wij vertalen graag alle wensen naar een passend ontwerp.

Hooge Berkt
De Hooge Berkt heeft een tweede woonlaag op het gehele oppervlak. De indeling is flexibel en afhankelijk van hoe jij je dag wilt doorbrengen.

Dit type is uitermate geschikt voor een grote leefruimte op de begane grond en slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping met veel privacy.

Procedure
Woonbos Bergeijk is een concept waar optimaal gebruik wordt gemaakt van de natuur door anders te ontwikkelen. Door minder volume te bouwen en de ruimte effectief te benutten krijg je een flexibel maar toch kant- en klaar product. Exclusiviteit, luxe en betaalbaar. Er zijn nu ook losse kavels te koop.

Voor een hypotheekaanvraag is het belangrijk om alle kosten in beeld te hebben.
- Grond
- Ontwerp
- Realisatie

Woonwensengesprek
Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op plannen we een eerste gesprek. In dit eerste gesprek gaan we dieper in op jouw woonwensen en de mogelijkheden die er zijn. In dit gesprek krijg je een duidelijk beeld of jouw wensen passen bij het Woonbos Bergeijk. Joost van der Sande is een succesvol architect die voor mensen uit heel Nederland ontwerpen maakt. Zijn liefde voor architectuur is besmettelijk. Joost van de Sande gaat met zijn ontwerp volledig uit van jouw woonwensen.

Uitwerking door de Architect
Ben jij tevreden over het woonwensengesprek en ben je oprecht geïnteresseerd? Dan gaat de architect aan de slag met de vertaling van jouw woonwensen. Hij maakt dit geheel verrassend passend binnen dit woonconcept in overleg met constructeur en aannemer. Voordat hij gaat tekenen vragen wij een aanbetaling van 7500,00 euro. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de verkoopprijs. Ga je niet over tot aankoop van een wooneenheid dan dekt dit bedrag de kosten van de architect.

Aankoop en Realisatie
Nadat het definitieve ontwerp en eventuele aangepaste prijs is goedgekeurd ga je over op aankoop en wordt jouw woning gerealiseerd volgens het ontwerp. Voor het verkrijgen van de omgevingsvergunning wordt door de architect
het ontwerp in detail uitgewerkt en kan de bouw beginnen. Gedurende dit bouwproces is er regelmatig contact met de opdrachtgever, architect en aannemer.

Thuiskomen
Na de sleuteloverdracht volgt het gevoel van ‘heerlijk thuiskomen.’

Je gaat pas over tot een definitieve aankoop als alle woonwensen en aanpassingen voor jou zijn uitgewerkt. Er zijn geen verrassingen achteraf!

De kosten van een kavel zijn
Inclusief:
- Notaris
- Inmeten van de kavel
- Kadaster
- Verkoopkosten

Exclusief:
- Architect
- Constructeur
- Sonderingen
- Legeskosten gemeente
- Bouwbesluit, EPN

Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met makelaar Peter Roijmans: 06-54661678

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken