Omschrijving

PRACHTIG VRIJ GELEGEN LANDGOED VAN 11.380 m² MET LUXE VRIJSTAAND LANDHUIS VOORZIEN VAN O.A. 4 SLAAPKAMERS (1 BEGANE GROND), KELDER, VERWARMD ZWEMBAD EN LIFT. VRIJSTAAND BIJGEBOUW MET 4 PAARDENBOXEN, MULTIFUNCTIONEEL TE GEBRUIKEN VANWEGE VEEL VOORZIENINGEN ZOALS TOILET EN DOUCHE. ZEER EXCLUSIEF QUA AFWERKING EN VOORZIENINGEN, VRIJE LIGGING EN VRIJ UITZICHT, IDYLLISCHE UITSTRALING EN BOVENDIEN GELEGEN IN EEN BOSRIJKE OMGEVING!

Indeling

De fraaie overdekte entree aan de rechter zijgevel biedt toegang tot een hal met bedieningspaneel alarm, schuifwandenkast waarin de unit vloerverwarming is opgesteld en een volledig betegeld toilet met hangcloset en fontein.

Woonkamer met ingebouwde houtkachel en erker aan voorzijde en vijf aansluitpunten voor tv. Vanuit de woonkamer is prachtig uitzicht over landerijen tot aan de horizon.

Half open keuken in U-opstelling met composiet werkblad, inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, koelkast en twee carrousels in de hoeken.

Hal met meterkast v.v. 18 groepen en krachtgroep, verdeler tv, patchkast internet en glasvezelaansluiting.

Tweede (zit)kamer met openslaande deuren naar terras en keukenblok voorzien van afzuigkap, warm en koud water. 

Verkeersruimte met trapopgang en lift. 

Master bedroom met schuifwandenkast. Volledig betegelde badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

Betegeld buitenterras met buitentoilet, overdekt terras (loggia) en overdekte entree naar achterdeur. Verwarmd buitenzwembad met verlichting en verrijdbare overkapping.

De begane grond is keurig afgewerkt met doorlopende tegelvloer volledig voorzien van vloerverwarming. Wanden zijn bezet met fijn pleisterwerk en de plafonds zijn strak bezet met stucwerk afgewerkt met sierlijst.

Eerste verdieping

Overloop te bereiken met trap en lift. Betegeld toilet met hangcloset. 

Drie slaapkamers allen met vaste wastafel. Achterste slaapkamer met toegang bergruimte met opstelling sprinklerinstallatie, mechanische afzuiging en unit vloerverwarming.

Volledig betegelde badkamer met whirlpool ligbad, inloopdouche, hangcloset, wastafel en aansluiting was- en droogmachine.

De verdieping is keurig afgewerkt met doorlopende tegelvloer volledig voorzien van vloerverwarming. Verwarming is per slaapkamer te bedienen. Wanden zijn bezet met fijn pleisterwerk en de plafonds zijn strak bezet met stucwerk.

Overige verdiepingen

Kelder te bereiken met lift alsmede middels binnen- en buitentrap. 

In de kelder zijn aanwezig een stortbak, een schuifwandenkast, aansluitingen wasmachine alsmede afvoer en aansluitingen voor keukenblok. Aparte betegelde provisieruimte. Afsluitbare douche- en kleedruimte, beiden betegeld. Openslaande deuren met trap naar zwembad.

Technische ruimte met NIBE warmtepomp installatie, gecombineerd met warmwaterboiler. NIBE koelmodule. Drinkwaterinstallatie op eigen bron. Volledig computergestuurde zwembadinstallatie.

Tuin

Prachtige voortuin omzoomd door een dubbele oprit. Zijtuin met gazon en groot tuinhuis. Aan de achterzijde is het gebied tussen de woning en het bijgebouw bestraat met klinkers. Daarachter is de tuin thans ingericht als wandel-/dierenpark met twee vijvers en tal van voorzieningen voor siervogels of ander hobbyvee. Uitloopweide voor de paarden loopt door tot aan het achtergelegen bosgebied. Overal in de tuin zijn tappunten water en aansluitpunten elektra.

Prachtige tuin voor de dierenliefhebber, maar hoeft niet, je kunt er ook gewoon van genieten zonder dieren. Hoe het ook zij, de tuin biedt u alle ruimte en privacy.

Bijgebouwen:
Linksvoor is een tuinhuis (ca. 7 x 5 m) gesitueerd opgetrokken uit gepotdekselde wanden, elektra, verlichting en aansluiting water aanwezig.

Dierenverblijf (ca. 12 x 3 m) voorzien van elektra, verlichting en water.

Houten tuinhuisje (ca. 3 x 3 m) voorzien van elektra

Groot multifunctioneel bijgebouw van 2010. Thans ingericht als werkplaats met elektra verdeelkast voorzien van 4 groepen en krachtgroep. Betegeld toilet en betegelde ruimte als voorbereiding douche. Werktuigenberging en gang met hooiluik naar  4 paardenboxen. De begane grond van het bijgebouw is vrij indeelbaar vanwege de zelfdragende verdiepingsvloer.
Vaste trap naar multifunctionele (hooi)zolder met betonvloer en aan achterzijde deur voor gemakkelijk bevoorrading. 
Dit bijgebouw is volledig geïsoleerd, voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Toilet en douche, warm en koud water, alarminstallatie en schoorsteen aanwezig. Het bijgebouw is evenals de woning voorzien van bliksemafleiders en sprinklerinstallatie, is gebouwd van de beste materialen, is multifunctioneel en zou zelfs dienst kunnen doen als mantelzorgwoning.

Bijzonderheden

- Woning en garage volledig voorzien van dak-, vloer- en spouwmuurisolatie
- Volledig uitgevoerd met hardhouten kozijnen bezet met dubbele beglazing
- Gehele begane grond en verdieping zijn voorzien van vloerverwarming
- Dit landhuis kent een definitief energielabel A
- Alle slaapkamers uitgevoerd met tv-, telefoon- en internetaansluitingen
- Verwarming middels aardwarmte, tevens koelunit aanwezig
- Temperatuurregeling per kamer
- Woning is uitgevoerd met mechanische afzuiging 
- Intercominstallatie met camera en elektrische sloten
- Intercominstallatie te bedienen vanuit keuken, slaapkamer en verdieping
- Glasvezel aanwezig
- Lift “Easy” Abes A 5000 500 kg
- Verwarmd zwembad met verrijdbare overkapping
- Woning en bijgebouw beiden uitgevoerd met alarminstallatie
- Woning en bijgebouw beiden uitgevoerd met bliksemafleiders en sprinklerinstallatie
- In de tuin ligt overal water en elektra aansluitpunten
- Perceel is geheel omheind
- Werkelijk prachtige, instapklare woning
- Dit landhuis is gebouwd van de beste kwaliteitsmaterialen
- Prachtig vrij gelegen landgoed van 11.380 m²
- Zeer exclusief qua vrij uitzicht, idyllische uitstraling en bosrijke omgeving
- Een bezichtiging geeft u pas een goede indruk van de ruimte die deze woning biedt!

* KORTOM: EEN PRACHTIG AANBOD QUA LIGGING, GROOTTE EN AFWERKING, MET DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN BEROEP OF ZORG AAN HUIS, EEN UNIEKE KANS!

Kenmerken