Beschrijving

Bent u op zoek naar een royaal woonhuis met 4 slaapkamers en garage op steenworp afstand van het centrum? Dan is dit uw kans! De woning heeft een praktische indeling met op begane grond o.a. een L-vormige woonkamer en uitgebouwde keuken met inbouwkeuken in hoekopstelling. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers en een nette badkamer. Vaste trap naar tweede verdieping met betonvloer en ruime 4e slaapkamer. De woning ligt op loopafstand van alle voorzieningen in hartje centrum Bladel. We nodigen u van harte uit een kijkje te komen nemen.

Begane grond:
Hal met meterkast (5 groepen, krachtgroep en 2 aardlekschakelaars) en halfhoog betegeld toilet met fontein. 

Royale L-vormige woonkamer die meer dan voldoende ruimte biedt aan een eet- en zitgedeelte. Trapkast voorzien van wandrekken. De woonkamerraam voorzijde is voorzien van een rolluik. 

Uitgebouwde keuken met witte inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en pannencarrousel. 

De begane grond is keurig afgewerkt met eiken parketvloer in de hal, woonkamer en keuken. De wanden zijn bezet in stucwerk met spuitwerk plafonds en witte plafondbetimmering in de keuken.

Eerste verdieping:
De trap naar de eerste verdieping is voorzien van traplift, die ook naar de 2e verdieping gaat. De keuze is aan de koper of de traplift wel of niet achter blijft. 

Overloop. Drie fraaie slaapkamers keurig afgewerkt met vinylvloeren, stucwerkwanden en spuitwerk plafonds. De ouderslaapkamer is voorzien van airco!

Volledig betegelde nette badkamer voorzien van hangtoilet, inloopdouche en badkamermeubel bestaande uit een wastafel met onder- en bovenkasten.

Tweede verdieping:
Vaste trap naar tweede verdieping met betonvloer. Op de overloop is de opstelling Nefit Topline Compact HRC30 CW5 combi ketel van 2009 en zijn de aansluitingen wasapparatuur. 

Ruime 4e slaapkamer met dakvenster en schuifwandkasten. De 4e slaapkamer is netjes afgewerkt met vinylvloer, stucwerk wanden en dakplaten plafond.

Tuin:
Keurig aangelegde voortuin. Verhard pad naast de woning met een overdekte entree en achterom. Afsluitbare poort naar achtertuin.

Aan de achterzijde van de woning is een riant terras met zonnescherm, plantenborder en verhard pad naar de garage.

Royale vrijstaande garage voorzien van elektrische deur, elektra en verlichting.

Kenmerken:
- Royale woning met 4 slaapkamers en fraaie garage
- Houten kozijnen met volledig dubbele beglazing
- Vloer-, muur- en dakisolatie toegepast
- Rolluik woonkamer, airco ouderslaapkamer en zonnescherm aanwezig
- Definitief energielabel C aanwezig
- Op loopafstand van de winkels en alle centrumvoorzieningen
- Perfect aanbod als u een ruim huis zoekt in hartje centrum Bladel
- Bel direct voor een bezichtiging en laat u verrassen!

Omgeving:
Bladel is een dorp tussen de bossen en de heide met een voorzieningenniveau dat zich kan meten met een stad en op slechts zo'n 25 km van Eindhoven. ASML, High Tech Campus en het Maxima Medisch Centrum zijn 20-25 autominuten. Vanuit Hapert zit je zo op de snelweg. Nieuwe afrit op A67 en geplande P+R zorgen voor nog betere bereikbaarheid van Veldhoven en Eindhoven.

Algemeen:
- De gegevens die u hierbij ontvangt zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, er kunnen geen rechten aan worden ontleend
- Genoemde maten zijn indicatief
- Koper heeft de verantwoordelijkheid het aanbod te onderzoeken, wij adviseren altijd om een bouwkundige in de arm te nemen
- Koper dient een waarborgsom te storten of een bankgarantie te deponeren, groot 10% van de koopsom

Kenmerken