Omschrijving

DE LINKERZIJDE VAN DEZE KEMPISCHE LANGGEVELBOERDERIJ IS NU TE KOOP! PRACHTIG GELEGEN NABIJ NATUURGEBIED ‘GROOTE BEERZE’ MET VRIJ UITZICHT OP HET NATUURGEBIED EN HET JARA BOS ALS BUREN. DEZE BOERDERIJ IS IN 2008 GRONDIG GERENOVEERD EN GEISOLEERD MET BEHOUD VAN AUTHENTICITEIT. SLAAP- EN BADKAMER BEGANE GROND EN 4 SLAAPKAMERS OP DE VERDIEPING. DEZE WOONBOERDERIJ IS UNIEK VANWEGE DE GOEDE BOUW EN VRIJE LIGGING!

Indeling

Hal met toegang tot slaapkamer begane grond met vaste kast en aangrenzend volledig betegelde badkamer voorzien van toilet, inloopdouche en wastafel.

Vanuit de hal komt u in de eet-leefkamer. Deze gezellige eet-leefkamer heeft een rookkanaal en is afgewerkt met een eikenhouten vloer die overloopt in een truks hardstenen tegelvloer, beide voorzien van vloerverwarming. Fraai uitzicht vanuit de eetkeuken op de diepe achtertuin, de bossen en het natuurgebied.

Deze eet-leefkamer loopt over in de kamer en suite (“Goeikamer” zoals men dat vroeger benoemde). In deze kamer bevindt zich ook de vernieuwde meterkast met 17 automatische groepen en 3 automatische aardlekschakelaars. Rookkanaal aanwezig.
 
Keuken met een turks hardstenen vloer, plafond met inbouwspots, deur naar de achtertuin en een nette keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van 1,5 spoelbak, koelkast en een 5 pits gaskookfornuis met oven. 

Vanuit de eet-leefkamer is er toegang tot een manshoge kelder van ca 11 m², die dient als provisieruimte en waar zich de watermeter bevindt.

Bijkeuken met stortbak voorzien van warm en koud water. De kastenwand in L opstelling kan worden overgenomen. Deze ruimte is keurig afgewerkt met een turks hardstenen tegelvloer met vloerverwarming. Deze bijkeuken is afgewerkt met stucwerkwanden en -plafond en deels voorzien van wandtegelwerk.

Eerste verdieping

Overloop met zicht tot in de nok en voorzien van Velux dakvenster. Netjes afgewerkt met vloerbedekking en stucwerkwanden. Er is een vast meubel met lades onder de schuine kant gecreëerd. 

Vanaf de overloop heeft u toegang tot 4 slaapkamers, ketel- en opslagruimte en een volledig betegelde toiletruimte voorzien van een hangcloset. 

Slaapkamer 2 voorzien van inbouwspots en vaste inbouwkast. Afgewerkt met tapijtvloer, stucwerk wanden. 

Slaapkamer 3 voorzien van inbouwspots en vaste inbouwkast. Afgewerkt met laminaatvloer, stucwerk wanden. 

Slaapkamer 4 is ruim van opzet en voorzien van inbouwspots en tv aansluiting. Netjes afgewerkt met laminaat, stucwerk wanden en aan een zijde een houten wandbekleding. 

Slaapkamer 5 is ook ruim van opzet voorzien en voorzien van bedstee met speelruimte erboven, inbouwspots en tv aansluiting. Netjes afgewerkt met tapijtvloer en stucwerk wanden. 

Bergruimte met opstelling Nefit HR Ecomline 2008 gecombineerd met indirect gestookte Nefit cv boiler 40 kW 120 liter.

Tuin

Aangelegde voortuin met twee royaal bestrate oprit.

De achtertuin is thans natuurlijk ingericht. Tevens royaal terras, prachtige volwassen beplantingen en gevelkraan aanwezig. De tuin biedt alle ruimte en privacy die u maar wenst.

Bijzonderheden

In 2008 is de woonboerderij gerenoveerd, waarbij de volgende aanzienlijke wijzigingen zijn gerealiseerd:

- Isolerende dakpanelen toegepast van RC waarde 4 (extra isolatie), inclusief nieuwe goot en boeiboord (wit) met behoud oude pannen
- Nieuwe cv-ketel 40 kW met indirect gestookte boiler 120 liter
- Buitenom nieuwe ringleiding op het riool
- Nieuwe elektra en internet door het hele huis
- Nieuw stucwerk
- Nieuwe vloeren met grotendeels vloerverwarming en vloerafwerking
- Nieuwe kozijnen en deuren buiten
- Bestrating: oprit links van de boerderij (privé) voor de boerderij 1 meter en achter de boerderij 2 meter. 
- Nieuwe kozijnen en buitendeur met volledig isolatieglas


Algemeen:
- Verkoper zal de woning kadastraal en fysiek splitsen
- Eigen energiemeters zijn aanwezig
- Verkoper splitst elektra, gas, water, verwarming en vloerverwarming
- Koper heeft (voorlopig) enig inspraak in de nieuwe positie unit vloerverwarming
- De woning is voorzien van dak- en vloerisolatie
- De woning is voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing
- Verwarming en warmwatervoorziening middels Nefit Ecomline HR c.v.-ketel een 120 liter ketel-gestookte boiler bouwjaar 2008
- Begane grond (m.u.v. de zitkamer en slaapkamer) volledig vloerverwarming
- Diverse fraaie elementen aanwezig, in originele staat teruggebrachte deuren en luiken met authentieke ijzeren kenmerken
- Rustige ligging aan de rand van het dorp, omringd door een natuurgebied
- Op slechts 5 autominuten afstand gelegen van de autosnelweg A67 (Antwerpen-Venlo) en is daarmee een gunstige uitvalsbasis naar Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en Antwerpen
- Verkoop van deze woning is onder voorbehoud verkrijgen omgevingsvergunning splitsing woonboerderij


Kortom: Een goed gerenoveerde half vrijstaande Kempische langgevel woonboerderij, ideaal voor de natuurliefhebber!

Kenmerken