Beschrijving

Lekker vrij wonen in de natuur...
DE NIEUWE WILDERNIS, HAPERT
Dag in dag uit de seizoenen beleven zoals ze bedoeld zijn. In een landelijke omgeving waar alles mee kleurt met de herfst en de winter om in de lente weer tot bloei te komen. Ontspannen wakker worden met het geluid van de fluitende vogels... een heerlijke start van de dag! Genietend vanuit je keuken of het terras met
een vergezicht op de prachtige natuur. In ‘De Nieuwe Wildernis’ worden op 15 uniek gesitueerde percelen, die stuk voor stuk veel rust en ruimte bieden, moderne woningen gerealiseerd.

Vrijstaande woningen
MODERNE ARCHITECTUUR
Combineer een gewenst woonconcept met een kavel naar keuze. De huizen op de kavels worden zo gesitueerd dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van het zicht op de natuur en het natuurlijk licht van de zon. Hiervoor zijn drie typen villa’s ontworpen. Als toekomstige bewoner heb jij maximale medezeggenschap
over de invulling van het ontwerp.

Drie woonconcepten
De drie woonconcepten zijn op elke kavel te plaatsen. Binnen deze woonconcepten, met diverse indelingsvarianten, hebben kopers uiteraard een behoorlijke vrijheid om samen de architect een eigen stempel te ‘drukken’ bij de realisatie. De woningen hebben allemaal grote raampartijen zodat er goed zicht is op het schitterende landschap om je heen. Een geweldige mogelijkheid om je eigen woonwensen te realiseren bij deze nieuwbouw in de regio Eindhoven!

Dit aanbod betreft een type A op kavel 4.
Deze kavel is te koop inclusief modelwoning type A, B of C. Het wijzigen van de indeling en/of uitbreidingen zijn bespreekbaar.
De verkoopprijzen van deze kavel zijn (Prijswijzigingen voorbehouden):
€ 605.500,- vrij op naam Type A
€ 629.000,- vrij op naam Type B
€ 660.500,- vrij op naam Type C

Unique Selling Points:
• Uitstekende isolatie
• Triple beglazing (HR+++)
• Aluminium kozijnen
• Grondgebonden warmtepomp
• Zonnepanelen
• Glad pleisterwerk op wanden en plafonds

DOWNLOAD DE BROCHURE MET INFO OVER:
Gevelaanzichten, maatvoering, indelingsvarianten, algemene koperinformatie, verkorte Technische Omschrijving, kleur- en materiaalstaat.

Toe aan ruimte, rust & natuur?

Maak een afspraak met makelaar Peter Roijmans.
ROIJMANS MAKELAARDIJ
0497-38 01 03
info@roijmans.nl

Kenmerken