Te koop: Hoofdstraat 25B, 5528 AG Hoogeloon - Roijmans Makelaardij
0 0-1 0-2 0-3 1 2 3 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Te koop: Hoofdstraat 25B, 5528 AG Hoogeloon

€ 239.000,- k.k.
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 755 m²

Notitie

Algemeen

RIANTE BOUWKAVEL VAN 755 M² VOOR HET BOUWEN VAN EEN VRIJSTAANDE WONING! VERKOPER ZAL VOOR ZIJN REKENING HET BESTEMMINGSPLAN AANPASSEN, ZODAT ER VRIJSTAAND GEBOUWD KAN WORDEN. DAARNA KAN DE OVERDACHT VAN DE KAVEL PLAATSVINDEN.

TOT DE MOGELIJKHEDEN BEHOORT OOK HET BOUWEN VAN EEN TWEE-ONDER-EEN-KAP WOONBOERDERIJ WAARVAN DE VERGUNNING AANWEZIG IS. DE FUNDERING HIERVAN IS GEREED, DE BOUW KAN DIRECT... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bouwgrond
    Status Beschikbaar
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00230
Vraagprijs € 239.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Vrijdag 10 februari 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Breedte 30 m.
Lengte 25 m.
Perceeloppervlakte 755 m²
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

RIANTE BOUWKAVEL VAN 755 M² VOOR HET BOUWEN VAN EEN VRIJSTAANDE WONING! VERKOPER ZAL VOOR ZIJN REKENING HET BESTEMMINGSPLAN AANPASSEN, ZODAT ER VRIJSTAAND GEBOUWD KAN WORDEN. DAARNA KAN DE OVERDACHT VAN DE KAVEL PLAATSVINDEN.

TOT DE MOGELIJKHEDEN BEHOORT OOK HET BOUWEN VAN EEN TWEE-ONDER-EEN-KAP WOONBOERDERIJ WAARVAN DE VERGUNNING AANWEZIG IS. DE FUNDERING HIERVAN IS GEREED, DE BOUW KAN DIRECT GESTART WORDEN.

Perceeloppervlak: 755 m²
Aanvaarding (vrijstaand): na bestemmingswijziging
Aanvaarding (2-onder-1-kap): kan direct

BESTEMMINGSPLAN VOORSCHRIFTEN IN HET KORT

Enkelstemming: Woondoeleinden 2
Bestemd als: Wonen

Goothoogte binnen bouwvlak: Maximaal 3,5 meter
Bouwhoogte binnen bouwvlak: Maximaal 8,0 meter

Goothoogte buiten bouwvlak: Maximaal 3,0 meter
Bouwhoogte buiten bouwvlak: Maximaal 5,5 meter

Afstand perceelsgrens: Minimaal 3 meter

Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met Bouwontwerp en Adviesbureau Goossens uit Hoogeloon of de gemeente Bladel.

DE VERGUNDE SITUATIE IS ALS VOLGT

Begane grond:
Entreehal met meterkast en toilet. Slaapkamer begane grond met toegang tot badkamer. Royale L-vormige woonkamer met openslaande tuindeuren. Woonkeuken. Bijkeuken met CV- ruimte.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot badkamer, twee slaapkamers en grote hobbykamer.

Algemeen:
- Kavel geleverd inclusief fundering, rechtstand en bouwvergunning
- De overdrachtsbelasting is 2% omdat fundering al aanwezig is
- Voor bouwkavels zonder fundering geldt het normale tarief van 6%
- Tekeningen aanwezig van een royale 2-onder-1-kap woonboerderij van ca 750 m³
- Bouw kan direct gestart worden, in eigen beheer of met een aannemer
- Bijgebouw van 40 m² toegestaan, nog niet vergund

Bijzonderheden

WONEN EN LEVEN IN DE GEMEENTE BLADEL

De gemeente Bladel bestaat uit een vijftal dorpen: Bladel, Casteren, Hapert, Hoogeloon en Netersel. De gemeente heeft een oppervlakte van 7.573 ha en ruim 19.100 inwoners verdeeld over de vijf kernen: Bladel (± 9.900 inw.), Hapert (± 5.200 inw.), Hoogeloon (± 2.150 inw.), Casteren (± 1.000 inw.) en Netersel (± 850 inw.). De gemeente ligt in de Noord-Brabantse Kempen, ± 25 km ten zuiden van Tilburg, ± 22 km zuidwestelijk van Eindhoven en ± 25 km ten oosten van Turnhout in België.

Binnen de gemeente Bladel bevinden zich uitgestrekte natuurgebieden. Bekend zijn onder andere de Cartierheide, de Hapertse Heide, de Neterselse en Mispeleindse Heide en het natuurgebied De Grijze Steen. Tussen Hapert en Bladel ligt het Natuurpark Groote Beerze, met daarin onder andere een bos speciaal ingericht voor educatieve doeleinden.

Bladel ligt in de Kempen. Met zijn prachtige en afwisselende natuur en vele kilometers verhard fietspad, is dat een ideaal fietsgebied. Bijzonder is het "fietsroutenetwerk".
In navolging van het ‘fietsroutenetwerk’ is in de zomer van 2007 het ‘wandelroutenetwerk’ in Bladel geopend. Middels dit knooppuntensysteem kunt u heel gemakkelijk uw eigen route uitstippelen.

In de gemeente is een aantal grote recreatiebedrijven gevestigd, waaronder een vijf- sterrencamping, een recreatiepark met zo’n 500 vakantiebungalows en uitstekende verblijfsaccommodaties, waaronder goede (mini-)campings en kampeerboerderijen, hotels, restaurants, cafés, picknickplaatsen, binnen- en buiten zwembaden en visvijvers.

In Bladel en Hapert kunt u gezellig winkelen. Het winkelaanbod is zeer divers en groot. In Bladel treft u een modern winkelcentrum waar landelijk opererende winkelketens zijn gevestigd.

Elke dorpskern in de gemeente Bladel heeft minimaal één eigen basisschool, in Bladel treft u alle vormen van voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs.

Ook op het gebied van sport en cultuur is er in de gemeente Bladel van alles te beleven. Door de vele actieve verenigingen wordt jaarlijks een groot aantal evenementen georganiseerd, zoals wielerwedstrijden, zomerfeesten, markten, muziekconcoursen en er zijn leuke activiteiten tijdens carnaval. Er zijn regelmatig concerten, zowel van klassieke als populaire muziek en cabaret- en toneelvoorstellingen.

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken