Dorpsplein-1.JPG Dorpsplein-2.JPG Dorpsplein-4.JPG Dorpsplein-5.JPG Dorpsplein-6.JPG Dorpsplein-7.JPG Dorpsplein-8.JPG Dorpsplein-9.JPG Dorpsplein-10.JPG Dorpsplein-11.JPG Dorpsplein18-1.JPG Dorpsplein18-2.JPG Dorpsplein18-3.JPG Dorpsplein18-4.JPG Dorpsplein18-5.JPG Dorpsplein18-6.JPG Dorpsplein18-7.JPG Dorpsplein19-1.JPG Dorpsplein19-2.JPG Dorpsplein19-3.JPG Dorpsplein19-4.JPG Dorpsplein19-5.JPG Dorpsplein19-6.JPG Dorpsplein19-7.JPG Dorpsplein19-8.JPG Dorpsplein19-9.JPG Dorpsplein19-10.JPG Dorpsplein20-1.JPG Dorpsplein20-2.JPG Dorpsplein20-3.JPG Dorpsplein20-4.JPG Dorpsplein20-5.JPG Dorpsplein20-6.JPG Dorpsplein20-7.JPG Dorpsplein20-8.JPG Dorpsplein20-9.JPG Dorpsplein20-10.JPG Dorpsplein20-11.JPG Dorpsplein20-12.JPG Dorpsplein20-13.JPG Dorpsplein20-14.JPG Dorpsplein20-15.JPG Dorpsplein 18+19+20 - kaart.jpg

Te koop: MULTIFUNCTIONELE RUIMTES MET BOVENWONING. IN GEBRUIK ALS WINKEL EN HORECA!

€ 697.500,- k.k.
Adres: Dorpsplein 18-19-20, 5094 GJ Lage Mierde
Type object Appartement, bovenwoning
Perceeloppervlakte 1.027 m²
Woonoppervlakte 470 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Wijn- en maaltijdenwinkel met appartement en restaurant met terrassen op prachtige locatie gelegen aan het Dorpsplein in hartje Lage Mierde. Er zijn zeer ruime bestemmingsmogelijkheden zoals maatschappelijke voorzieningen, dienstverlening, aan huis verbonden beroepen en bedrijven, kantoren, horeca in de categorieën A, B en C, bedrijven onder de categorieën 1 en 2. Het pand leent zich ideaal voo... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, bovenwoning
    Bouwperiode 1984
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00395
Vraagprijs € 697.500,- k.k.
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Zaterdag 15 februari 2020
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1984
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Samengesteld
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Driedubbel glas, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.027 m²
Woonoppervlakte 470 m²
Woonkameroppervlakte 29,94 m²
Keukenoppervlakte 5,8 m²
Inhoud 1.500 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 20 m²
Oppervlakte externe bergruimte 179 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 45 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging In bosrijke omgeving, In centrum
Energieverbruik
Energielabel B
CV ketel
CV ketel Atag Blauwe Engel II HR
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2009
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen Ligbad, Wastafel
Parkeergelegenheid Vrijstaande stenen garage
Heeft kabel-tv Ja
Heeft een garage Ja
Beschikt over een internetverbinding Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Kadastrale gegevens
Hooge en Lage Mierde H 948
Perceeloppervlakte 352 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond
Hooge en Lage Mierde H 1531
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond
Hooge en Lage Mierde H 957
Perceeloppervlakte 104 m²
Omvang Geheel perceel

Beschrijving

Wijn- en maaltijdenwinkel met appartement en restaurant met terrassen op prachtige locatie gelegen aan het Dorpsplein in hartje Lage Mierde. Er zijn zeer ruime bestemmingsmogelijkheden zoals maatschappelijke voorzieningen, dienstverlening, aan huis verbonden beroepen en bedrijven, kantoren, horeca in de categorieën A, B en C, bedrijven onder de categorieën 1 en 2. Het pand leent zich ideaal voor diverse commerciële activiteiten.

Dorpsplein 18 is groot circa 135 m² VVO en is momenteel in gebruik als wijn- en maaltijdenwinkel. Dorpsplein 20 is groot circa 240 m² VVO en is in gebruik als restaurant van eerste eigenaar sinds 1990, met 80 zitplaatsen. Bij Dorpsplein 20 hoort een separate bedrijfsruimte van circa 160 m². De bovenwoning Dorpsplein 19 is groot circa 95 m² woonoppervlak met een zolder van circa 20 m² en een dakterras van 45 m² . Bij Dorpsplein 19 hoort een garage van circa 19 m².

Tegenover monumentale kerktoren met buitenterras (35 zitplaatsen voor en idem achter) onder Zilverlinden. Het bedrijf heeft gedurende haar bestaan een goede naam opgebouwd tot in de wijde omgeving en heeft een verzorgingsgebied van zo’n 60 km (Nederland en Belgïe). Voor de winkel zijn klanten bereid zo’n 15 km te reizen.

Het dorp Lage Mierde (1700 inwoners) gemeente Reusel-De Mierden, is gelegen in de Brabantse Kempen aan de Belgische grens. Midden in een groot fiets- en wandelgebied nabij “Landgoed de Utrecht”.

MEER REDENEN OM IN LAGE MIERDE TE WONEN EN TE WERKEN:

Het betreft een gemoedelijke dorpskern met een rijk verenigingsleven en er zijn veel voorzieningen, die zich op korte afstand bevinden, denk aan de apotheek, huisarts, tandarts, bakker, kapper, keurslager, groente en fruitwinkel. Er is veel natuur, in 20 minuten bent u met de auto in Tilburg en in 30 minuten bent u met de auto in Eindhoven!

Indeling

DORPSPLEIN 18:
Dorpsplein 18 is momenteel in gebruik als wijn- en maaltijdenwinkel. Het betreft een multifunctioneel pand met zeer ruime bestemmingsmogelijkheden. Ideaal geschikt voor hybride bedrijfsvoering. Goodwill niet van toepassing, overname inventaris bespreekbaar.

Indeling:
Aparte entree naar slijterij aan voorzijde – 2e deur naar grote winkelruimte – warme keuken volledig betegeld met afvoer goten in de vloer en krachtstroom voorzieningen – koude keuken met 2 vaste koelcellen (13 m³) voor drank- en etenswaar en opstelling Nefit combi ketel juni 2019 met warmwater t.b.v. warmwater voorziening keuken en vloerverwarming – volledig betegeld toilet met voorportaal v.v. wastafel en 2 deuren naar winkel en koude keuken. Rijke uitrusting en interieur inrichting.

Deze commerciële ruimte is als volgt uitgevoerd:
- Oplaadpunt voor elektrische fietsen
- Overdekte entree
- 2 etalages
- Volledig vloerverwarming
- LED verlichting in de winkel (dimbaar)
- Eigen warme keuken en separate koude keuken
- Twee koelcellen aanwezig van totaal 13 m³
- Eigen terras aan achterzijde voor 40 mensen
- Het achterterras is schaduwrijk en privacy biedend, ideaal voor groepen

DORPSPLEIN 20:
Dorpsplein 20 is in gebruik als restaurant, daarom lijkt dit object het meest geschikt voor horeca al dan niet gecombineerd met andere activiteiten. Het betreft een multifunctioneel pand met zeer ruime bestemmingsmogelijkheden. Er zijn zeer ruime gratis parkeermogelijkheden op het tegenovergelegen Dorpsplein. Goodwill niet van toepassing, overname inventaris bespreekbaar. Geen brouwerijverplichting.

Indeling:
Begane grond: entree naar commerciële ruimte in gebruik als horecaruimte – erker aan voorzijde met schuifpui naar terras. Bar voorzijde met spoelbak, gang met garderobe, brandslanghaspel en werkkast met lichtschakelaars en schakelaar mechanische afzuiging – werkkast met 10 liter boiler 2018 t.b.v. bar voorzijde. Dubbel damestoilet (volledig betegeld) met voorportaal v.v. wastafel. Invalidentoilet met babyverzorgingsruimte en wastafel in meubel. Volledig betegelde herentoiletgroep v.v. apart toilet, 2 urinoirs en wastafel in meubel. Restaurant verdeeld in voorzaal en achterzaal en buffetruimte in het midden. Achterzaal met bar v.v. spoelbak en bestek- en linnenkast. Spoelkeuken (Electrolux doorschuifvaatwasser) met opstelling Atag cv ketel gecombineerd met zonneboiler 200 liter op 1 grote collector van december 2009 en opstelling unit vloerverwarming. Doorgang met eigen meterkast 3x 35 amp voeding.

Aan de achterzijde bevind zich een grote separate bedrijfsruimte van circa 10 x 16 meter, in metselwerk opgetrokken en uitgevoerd met loopdeur, brede openslaande toegangsdeuren, kracht- en netstroom en tl-verlichting.

Deze commerciële ruimte is onder meer met de volgende faciliteiten uitgevoerd:
- Voor en achterzaal afzonderlijk afsluitbaar
- Achterzaal is te dimmen qua temperatuur
- Watermeter bij voordeur in de vloer, gasmeter weggewerkt in de muur achter lambrisering
- Bar in de voorzaal en bar in de achterzaal
- Restaurant met mogelijkheid voor mobiele keuken “LaPlace” stijl
- Restaurantvloer voorzien van krachtstroom (2x)
- Mobiele buffetcomponenten
- Luchtafzuiging boven buffet componenten
- Vloerverwarming aanwezig
- Zonneboiler 200 liter aanwezig in de keuken van 2009
- Triple glas ramen voorzijde restaurant
- 35 cm geluidwerende plafond isolatie
- Deze commerciële ruimte beschikt over een energielabel B

Eerste verdieping

DORPSPLEIN 19:
Dorpsplein 19 betreft een keurig nette bovenwoning met groot dakterras van ruim 50 m². De woning is boven Dorpsplein 18 gesitueerd.

Indeling:
Begane grond: entree met trapkast v.v. elektra en watermeter, meterkast voor zowel nr 18 + 19 en trap naar verdieping.

Eerste verdieping: overloop met halfhoog betegeld toilet v.v. fontein – hal met garderobe – volledig betegelde badkamer v.v. ligbad met douche inrichting en spatscherm en aparte wastafel in meubel – slaapkamer voorzijde met vaste wandkast, dakkapel en raampartij) – woonkamer met deur naar groot dakterras +/- 54 m² met trap naar achtertuin – halfopen keuken v.v. inbouwkeuken in U opstelling v.v. granieten blad, gaskookplaat, afzuigschouw RVS, vaatwasser, koelkast met vriesvak en oven - slaapkamer 2 (raampartij kamerhoog ruimdaglicht en uitzicht op dakterras) .

Tweede verdieping: trap naar aparte zolderruimte met opstelling Atag Blauwe Engel II HR combiketel van 2009. Zolder is uitgevoerd in betonvloer waardoor nog extra kamers gerealiseerd kunnen worden.

Aan de achterzijde bevind zich een separate garagebox van 6,85 x 2,80 meter, in spouw metselwerk opgetrokken en uitgevoerd met loopdeur, brede openslaande toegangsdeuren, kracht- en netstroom en verlichting.

- Kunststof kozijnen voorzijde slaapkamer en dakkapellen met triple glas
- Atag Blauwe Engel II HR combiketel van 2009 (radiatoren en watervoorziening)
- 25 m² zonnepanelen opbrengst 5 MW per jaar van december 2014
- Groot dakterras van 45 m²

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken