Roijmans Makelaardij
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.JPG 6.JPG 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg 20.JPG 21.JPG 22.jpg 23.jpg 24.jpg 25.JPG 30.jpg 31.jpg Bergeijk_I_1220 - kaart.jpg NVM logo.jpg
Verkocht

Verkocht: Modern vrijstaand kantoor-/kantinegebouw met werkplaats, stallingsruimte en buitenterrein!

€ 560.000,- k.k.
Adres: Elskensakker 5, 5571 SK Bergeijk
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 2.095 m²
Totale VVO 421 m²
In units vanaf 302 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING
Modern vrijstaand kantoor-/kantinegebouw met fietsenstalling en vrijstaand bedrijfspand bestaande uit werkplaats en stallingsruimte. Het object is uitstekend gelegen vooraan op industrieterrein “De Waterlaat” te Bergeijk!

Kijkmogelijkheden
16-12-2023 zaterdag van 10.00 – 12.00u
27-12-2023 woensdag van 14.00 – 16.00u

Inschrijving
Dit aanbod wordt bij inschrijvi... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bedrijfshal
    Bouwperiode 2012
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00619
Vraagprijs € 560.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Maandag 5 februari 2024
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2012
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.095 m²
VVO 302 m²
In units vanaf 302 m²
Kantoor oppervlakte 119 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 421 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Lokale voorzieningen Geldautomaat op 1500 meter tot 2000 meter, Recreatie op 500 meter tot 1000 meter, Restaurant op 500 meter tot 1000 meter, Winkel op 1500 meter tot 2000 meter, Supermarkt op 1500 meter tot 2000 meter
Bereikbaarheid Bushalte op 500 meter tot 1000 meter
Energieverbruik
Energielabel A
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 7
Uitrusting Betonvloer, Krachtstroom, Overheaddeuren
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Bergeijk I 1220
Perceeloppervlakte 2.095 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING
Modern vrijstaand kantoor-/kantinegebouw met fietsenstalling en vrijstaand bedrijfspand bestaande uit werkplaats en stallingsruimte. Het object is uitstekend gelegen vooraan op industrieterrein “De Waterlaat” te Bergeijk!

Kijkmogelijkheden
16-12-2023 zaterdag van 10.00 – 12.00u
27-12-2023 woensdag van 14.00 – 16.00u

Inschrijving
Dit aanbod wordt bij inschrijving verkocht. De richtprijs is € 560.000,- kosten koper. De hoogte van de bieding bepaal je zelf. Op het inschrijfformulier kun je een eenmalig eindbod uitbrengen. Het inschrijfformulier treft u als eerste pagina in de brochure, deze is te downloaden of op te vragen bij ons kantoor. Inleveren in een gesloten enveloppe in de brievenbus adres: Horizon 6 Bladel. Inschrijven is mogelijk tot woensdag 10 januari 2024 om 12.00 uur. Het openen van de enveloppen geschiedt in het bijzijn van twee medewerkers van verkoperszijde en de verkopend makelaar zodat het verkoopproces gewaarborgd is.

Gunning
De bieding betreft een uitnodiging voor het doen van een bieding onder voorbehoud gunning opdrachtgever. We streven ernaar om de gunning zo spoedig mogelijk kenbaar te maken. Gunning vindt plaats onder voorbehoud goedkeuring bestuur KempenPlus en onder voorbehoud van een positieve wwft screening.

Bestemmingsplan
De koper dient in het kader van zijn onderzoeksverantwoordelijkheid zelf de bestemmingsplanregels te onderzoeken of zijn bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan. De regels zijn in hoofdlijnen als volgt:
- Het perceel is bestemd voor bedrijven genoemd in de staat van bedrijfsactiviteiten onder milieucategorie 2 (bijlage 1 van het bestemmingsplan).
- Productiegebonden detailhandel is toegestaan, al dan niet in de vorm van een showroom, met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotmiddelen.
- Detailhandel in volumineuze goederen is toegestaan uitsluitend in de branches auto's, boten, caravans, motoren en scooters.
- Tevens is toegestaan opslag en uitstalling (niet voor de voorgevellijn); voorzieningen voor verkeer en verblijf; parkeervoorzieningen; tuinen, erven en verhardingen, groenvoorzieningen, water en waterhuishoudkundige voorzieningen.
- Bedrijfsgebouwen mogen uitsluitend binnen het bouwvlak worden gebouwd.
- De afstand tot de zijdelingse en achterste perceelsgrens mag niet minder bedragen dan 5 m. Indien de afstand van bestaande bebouwing tot de zijdelingse en/of achterste perceelsgrens minder bedraagt dan 5 m, geldt ter plaatse van deze bebouwing de bestaande afstand als minimale afstand.
- De bouwhoogte mag niet meer bedragen dan is aangegeven ter plaatse van de aanduiding ‘maximum bouwhoogte (m)’ (in de voorste strook is dit 12 m en daarachter 7,5 m).
- Internethandel is uitsluitend toegestaan in de vorm van internetbedrijven, waarbij ter plaatse geen fysiek klantcontact mag plaatsvinden.
- Internethandel in de vorm van internetwinkels en afhaalpunten is niet toegestaan.

Verkoop in de huidige staat
Er is geen bouwtechnische keuring of bodemonderzoeksrapport aanwezig. Koper dient desgewenst het aanbod zelf te onderzoeken of bij de bieding een voorbehoud op te nemen om nadien te onderzoeken. Het pand en perceel wordt verkocht “as-is”.

Kosten Koper
Het perceel wordt ‘kosten koper’ verkocht. Er wordt niet geopteerd voor een met btw belaste levering. Er is overdrachtsbelasting, notariskosten en kadastraal recht verschuldigd.

Oppervlaktes VVO
Circa 119,5 m² kantoor-/kantinegebouw
Circa 23,2 m² fietsenstalling
Circa 137,5 m² werkplaats
Circa 164,5 m² open loods

Indeling

Kantoor-/kantinegebouw:
Entree – cv-ruimte met opstelling Nefit ProLine HRC 24 CW4 combi ketel van 2011, unit mechanische afzuiging en unit vloerverwarming – meterkast met 6 groepen en krachtgroep voor het bedrijfspand – kantoorruimte met airco – kantine met airco en keukenmeubel met RVS werkblad en 2 koelkasten – portaal – volledig betegelde toiletruimte met hangcloset – volledig betegelde urinoirruimte – volledig betegelde kleedruimte met aluminium wasbak – volledig betegelde doucheruimte.

Bijzonderheden: aluminium kozijnen met HR++ beglazing – volledig vloerverwarming – airco in de kantoor- en kantineruimte – alarminstallatie.

Bedrijfspand:
Geïsoleerde stallingsruimte met elektrische bedrijfsdeur en monolithisch afgewerkte betonvloer - geïsoleerde werkplaats met elektra-verdeelkast, stortbak, elektrische bedrijfsdeur en monolithisch afgewerkte betonvloer – open loods verhard in betonklinkers. Alarminstallatie in de geïsoleerde ruimtes.

Buitenterrein:
Het buitenterrein is verhard in betonklinkers, deels voorzien van keerwanden en elektrische toegangspoort.

Algemeen
- De gegevens die u hierbij ontvangt zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, er kunnen geen rechten aan worden ontleend
- Koper dient een waarborgsom te storten of een bankgarantie te deponeren, groot 10% van de koopsom
- Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend en onder voorbehoud gunning en goedkeuring opdrachtgever

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken